Personlig træning

Vil du øge dine chancer for vedholdende motionsvaner og samtidig opleve en tryg og effektiv træningsoplevelse? Vores dedikerede team af personlige trænere står klar til at guide dig på din rejse mod et sundere liv hos Motion & Trivsel.

Ekspertise og Erfaring

Vores personlige trænerteam består af erfarne fysioterapeuter, fysioterapeutstuderende og fysiske trænere med solid reference fra den professionelle sportsverden. Hos os får du ikke bare træning, men en ekspertise, der sikrer, at din træning er skræddersyet til netop dine behov og mål.

For Alle Niveauer

Uanset om du er helt ny inden for træningsverdenen eller en erfaren sportsudøver, tilbyder Motion & Trivsel en personlig træner, der matcher dit niveau. Vi forstår, at hver enkelt har forskellige mål og behov, og vores trænere er specialiserede i at skabe individuelle programmer, der passer til dig.

Simpelt og Effektivt

Vi tror på, at enkelhed er nøglen til vedholdenhed. Hos Motion & Trivsel fokuserer vi på at holde det enkelt og effektivt. Du behøver ikke avancerede træningsplaner eller komplekse øvelser for at opnå resultater. "Keep it Simple" er vores motto, og denne tilgang øger dine chancer for vedholdenhed og tydelige resultater i din hverdag.

Er du klar til at starte din rejse mod et sundere liv
Tryk her, så kontakter vi dig

Mød vores trænere

Freja Viuf

Jeg hedder Freja, er 24 år, og studerer til daglig fysioterapi på VIA i Holstebro.
Foruden Personlig træner ved Motion & Trivsel og mit studie, arbejder jeg også som omsorgs-og pædagogmedhjælper i bofællesskabet Frøjkgården. Ja og så står jeg også bag disken i chokoladebutikken Frellsen, så hvis du har en sød tand, kan det jo være vi mødes der.

Af natur er jeg nysgerrig og kan lide at afprøve forskellige former for motion. Jeg har blandt andet dyrket meget karate og volleyball.
Oplevelsen af at udfordre mig selv og forbedre min fysik giver mig energi og glæde. Jeg er top motiveret for at videregive min begejstring for træning og gå i dybden med lige netop det, du kunne tænke dig.
Som fysioterapeutstuderende har jeg en god forståelse for, hvordan kroppen fungerer og kan derfor tilrettelægge relevant træning til dit behov.

Fun Fact: "Når jeg har mine gule sko på, bliver jeg ekstra glad"

Jeg hedder Christian Bo. Jeg er uddannet Idrætsfysioterapeut og Fysisk træner. Jeg er medejer af Motion & Trivsel og foruden mit virker i centeret, er jeg tilknyttet FysioDanmark Holstebro og fysisk træner ved Herning Blue Fox.

Et personligt træningsforløb er til dig, som vil investere i din fysiske og mentale sundhed.

Min mission er at hjælpe dig med at skabe nye trænings- og levevaner, vedvarende motivation og en rejse mod et sundere, gladere og stærkere dig!

Et personligt træningsforløb hos mig opfylder ikke blot et fysisk behov. Jeg har en sundhedsfremmende tilgang og inspirerer til varige livsstilsændringer, hvor velvære og træning arbejder i harmoni.

Det handler ikke kun om at nå målene, men også om at opnå en balanceret og sund livsstil. Ønsker du at læse mere om hvad jeg tilbyder, kan du klikke ind på christianbo.dk

Jeg ser frem til at starte din rejse sammen med dig!

FUN FACT: "Jeg vurderer altid om der er for meget chili i maden, ved at lade mine børn smage først..."

Mikkel Mortensen

Jeg hedder Mikkel, er 27 år og studerer til daglig til fysioterapeut på VIA i Holstebro. Udover at være personlig træner ved Motion & Trivsel og det med at læse til fysioterapeut, så arbejder jeg også som massør inde ved siden af, ved FysioDanmark.

Jeg er gammel elitehåndboldspiller og har altid elsket at træne, det kan være træning i alle former. Det med at have været med på højt niveau har givet mig en masse viden samt nysgerrighed på hvordan træning kan påvirke både fysisk og mentalt. Jeg er klar på at give min glæde ved træning videre til dig, som kunne tænke sig at komme i gang, lige meget hvilket niveau man er på, så får du en motiveret træner med dig. Som fysioterapeut studerende har jeg en god forståelse for, hvad kroppen er, og hvordan jeg kan lave et program til dine behov.

Fun Fact: Jeg kan være to steder på engang.(jeg har en tvillingebror)