Personlig træning

Godt, nu hvor du har gjort dig tanker om hvorfor du er interesseret i personlig træning, så lad os starte med at fortælle om os selv. Motion & Trivsels personlige trænerteam består af fysioterapeuter, fysioterapeutstuderende og fysiske trænere. Teamet har reference fra den professionelle sportsverden, så du får ikke mere kompetent vejledning i området end hos Motion & Trivsel.

Er vi så for gode til dig?
Nej slet ikke, faktisk er vi de rette for dig. Grundet vores baggrund ved vi, at personlig træning langt fra behøver at være avanceret træningsplaner med avancerede øvelser, for at du kan få resultater. Faktisk er det langt de færreste der behøver avancerede special designet programmer for at komme i bedre form.
”Keep it Simple” højner dine chancer for vedholdenhed og derved klart mærkbare resultater i din hverdag.

"Kun du kan tage springet, vi lover at gribe dig"
Tryk her, så kontakter vi dig

Mød vores trænere

Jeg hedder Freja, er 24 år, og studerer til daglig fysioterapi på VIA i Holstebro.
Foruden Personlig træner ved Motion & Trivsel og mit studie, arbejder jeg også som omsorgs-og pædagogmedhjælper i bofællesskabet Frøjkgården. Ja og så står jeg også bag disken i chokoladebutikken Frellsen, så hvis du har en sød tand, kan det jo være vi mødes der.

Af natur er jeg nysgerrig og kan lide at afprøve forskellige former for motion. Jeg har blandt andet dyrket meget karate og volleyball.
Oplevelsen af at udfordre mig selv og forbedre min fysik giver mig energi og glæde. Jeg er top motiveret for at videregive min begejstring for træning og gå i dybden med lige netop det, du kunne tænke dig.
Som fysioterapeutstuderende har jeg en god forståelse for, hvordan kroppen fungerer og kan derfor tilrettelægge relevant træning til dit behov.

Fun Fact: "Når jeg har mine gule sko på, bliver jeg ekstra glad"

Jeg hedder Simon og er personlig træner ved Motion og trivsel.
Til daglig læser jeg til Fysioterapeut her i Holstebro. Udover den teoretiske viden jeg har fået gennem fysioterapistudiet, har jeg yderligere erfaring med fra elitefodbold, som jeg har dyrket siden 7. klasse i henholdsvis Viborg og Holstebro, indtil en skade for nyligt satte en stopper for 2. divisionsfodbolden i HB.
Det er også her igennem min interesse for træning og det at have en sund og stærk krop, er opstået. Jeg har som et supplerende redskab til fodbolden, været udsat for alverdens differentierende træningsprincipper med henblik på at præsentationsfremme, genoptræne og skadesforebygge. Kan med andre ord bidrage med lidt af hvert, uanset om det er første gang du sætter dine ben i fitnesscentret, eller din udvikling er gået i stå, eller du mangler motivation og hjælp til at rykke dig til det næste niveau.
Jeg glæder mig til at kunne hjælpe dig med at opnå dine personlige mål

Christian Bo Poulsen
Idrætsfysioterapeut og Fysisktræner.

info kommer